Copyright 2020 - www.pskm.be
 • 1

   

 • 2

   

 • 3

   

 • 4

   

 

 

Nieuwsflash Januari 2016

24/12/2015

 

 

 

Een nieuw sportjaar staat voor de deur. Tijd voor nog een laatste korte nieuwsbrief, alvorens iedereen gaat genieten van de eindejaarsfeesten! Deze nieuwsbrief is een verzameling van informatie van de voorbije maand, die al dan niet reeds via de clubzone werd gecommuniceerd. Verschillende items die verbonden zijn aan het sportschieten, de administratie, het sporttechnische, het juridische, kunnen hierin opgenomen worden. Op deze manier trachten wij jullie nog beter op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen VSK.

In de uitgave van januari, kan u het volgende verwachten:

1.    Provinciale Kampioenschappen 2016

2.    Vacature Administratief medewerker

3.    Ledenadministratie 2016

4.    Nacht van VSK

5.    Eindejaarswensen

 

 

 

 

 

Provinciale Kampioenschappen 2016

 

Schutters die willen deelnemen aan de Provinciale Kampioenschappen dienen zich vóór 5 januari 2016 op te geven bij de clubverantwoordelijke. De club verwerkt de inschrijving. Via het inschrijvingsformulier  kan u de inschrijvingen voor de Provinciale Kampioenschappen verwerken en doorgeven met de leden applicatie.

De kalender van de Provinciale Kampioenschappen kan u raadplegen op onze website (www.sportschieten.be) in de activiteitenlijst Doel of op de pagina van uw Provinciale afdeling.

Deelname aan het Provinciaal Kampioenschap is noodzakelijk indien de schutter in 2016 wenst deel te nemen aan het Vlaams of Nationaal Kampioenschap.

Indien u vragen heeft kan u steeds terecht bij uw Provinciale Directeur O&A of bij de Sporttechnisch Coördinator v/d recreatieve sportbeoefening via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 

 

 

Vacature Administratief medewerker

 

VSK is op zoek naar een administratief medewerker (M/V) voltijds, bepaalde duur.

De vacature kan u hier terugvinden.

 

 

 

 

 

 

Ledenadministratie 2016

 

Vanaf begin november kan u de leden voor het sportjaar 2016 doorgeven. Wanneer u uw eerste sportbeoefenaar aansluit bij VSK voor het werkingsjaar 2016, zorgen wij ervoor dat uw club gratis wordt aangesloten. Op dat moment verklaart u zich akkoord met de statuten, reglementen en werking van VSK. Wij bezorgen u een nieuwe aansluitingskaart voor het jaar 2016.

Het lidgeld voor 2016 blijft ongewijzigd tov 2015. Voor leden vanaf 18 jaar bedraagt het lidgeld 22,00 euro en voor jongeren onder de 18 jaar blijft dit 7,00 euro.

 

 

 

 

 

 

Affiche Nacht van VSK

 

 

 

 

 

 

 

Eindejaarswensen

 

 

 

 

 

 


Vlaamse Schietsportkoepel
Boomgaarstraat 22/7
2600 Berchem
Tel. 03/286 07 25 (9u-12u)
Fax. 03/286 07 26
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.sportschieten.be

 

 

Login