Copyright 2019 - www.pskm.be

Opendeurdag

 

 

Beste leden,

 

De  opendeurdag van zaterdag 19 oktober, waar volgens mij 500 à 600 mensen aanwezig waren, mogen we gerust een succes noemen.
Dit is enkel mogelijk geworden dankzij het harde werk en de enorme inzet gepresteerd door de medewerkers van zowel PSKM als van HEIVELD om alles nog op tijd in orde te krijgen.

 

We zijn ook verheugd u te melden dat vanaf nu alle vier schietstanden voortaan open zijn en door u kunnen gebruikt worden.

 

U kan voortaan gebruik maken van de luchtstand met zes elektronische banen en twee banen met automatisch kaarttransport,

Op de 25 meter olympische schietstandstand zijn de dertien schietpunten met automatische schijftransporten ook reeds operationeel,

De 50 meterstand met tien schietpunten is in gebruik en daar komen later ook automatische schijftransporten zoals op de 25 meter stand,

En de multifunctionele schietstand 25 meter met 12 schietpunten gaan we kortelings gebruiken voor o.a. funshoot, kegelschieten, dynamisch schieten, etc. maar later hierover meer!

Op deze schietstand zullen ook onze initiaties en opleidingen gegeven worden maar hier kan ook nog gewoon op doel geschoten worden als er niets anders aan de gang is (dient afgesproken te worden).

 

Binnenkort zal ook ons PSKM-secretariaat geïnstalleerd worden, waar u dan terecht kan bij de voorzitter of zijn afgevaardigde voor info en papierenwinkel.
Met veel goede wil en dankzij veel werk komt de ganse infrastructuur beetje bij beetje volledig in orde.
Wij hopen u allen snel te mogen begroeten!
 

Resultaten


Laatste resultaten die ontvangen zijn dateren van 7/11/2019

  

 

 

Login